RAPOS RESORT HOTEL

Rreth Nesh

ÇMIMET MË TË MIRA

Shërbimet tona

Çmimet më të mira për pushimet tuaja relaksuese. Te gjitha dhomat jane te pajisura me ajer te kondicionuar , mini-bar , ambjent qendrimi , televizor dhe banjo private . Restauranti ofron gatime tradicionale Shqipetare si dhe specialitete nderkombetare.

Ne afersi do te gjeni dhe nje kend argetimi per femije , ndersa nje Beach-Bar per nje nate me te gjalle mund te arrihet kollaj me nje shetitje te shkurter ne kembe ose me Buggy .

Për informacion:

+ 355 (0) 67 277 7077

Outdoor Swimming Pool

All units in the hotel come with free wifi for guests.

LEARN MORE

Restaurant

All units in the hotel come with free wifi for guests.

LEARN MORE

Beach Bar

All units in the hotel come with free wifi for guests.

LEARN MORE

Dëshmitë

Çfarë thonë mysafirët tanë