RAPOS RESORT HOTEL

Na Kontaktoni

Kontaktet

Agjensia turistike afer hotelit ofron shetitje dhe vizita ne vende historike dhe ne pika te mahnitshme bregdetare . Stacioni I autobusave lokale dhe kombetare ndodhet 1.5 kilometra larg si dhe porti me I afert per te udhetuar drejt Ishullit te Korfuzit ndodhet vetem 52 kilometra larg .

Lokacion

Himare, Potam, 9425 Himare, Albania

Email

info@rapos.al


Tel

+ 355 (0) 67 277 7077

+ 355 (0) 69 897 3986