RAPOS RESORT HOTEL

Restoranti Yne

Restoranti në hotel shërben specialitete tradicionale shqiptare dhe ndërkombëtare.

NJË EKSPERIENCE PËR SHQISAT

Sjellja e klasës në kuzhinë.

I udhëhequr nga Chef de Micheal Martin, Restoranti shquhet për kuzhinën e tij të shkëlqyer dhe ambientin unik. Dhoma e mrekullueshme e ngrënies përmban tre kuzhina në studio të hapura, duke ju lejuar të shijoni pamjet dhe tingujt e artit të kuzhinës në shfaqje. Menuja tregon ndikime tradicionale dhe ndërkombëtare, me një përzgjedhje joshëse të pjatave klasike të preferuara dhe kreative që mund të provoni.

Hours

 
Mengjesi: 7.00 am – 11.00 am (çdo ditë)
 
Dreka: 13.00 pm – 15.00 pm (çdo ditë)
 
Darka: 19.00 pm – 22.00 pm (çdo ditë)

Beach Bar

Hapur për të gjithë të ftuarit

Sushi Menu

Dragon Roll

(karkaleca, filadelfia, avokado, fjongo, majonezë, pikante, havjar, pjatë tradicionale)

1500L


Vegan Roll

(mango, dardhë, brokoli të grirë, krem avokado, limon condita, teriyaki)

1300L


California Roll

(surimi, mango, karkaleca të pjekura, havjar, majonezë pikante, teriyaki)

1400L


Spicy Roll

(karkaleca tempura, avokado, mango, Philadelphia, salmon i pjekur, majonezë pikante, piper pikant, havjar)

1400L


Rapos Roll

(salmon, avokado, majonezë pikante, wakame, vezë salmon, ar)

1400L


Tuna Tratar

2400L


Sashimi

1000L

Ton Tataki

(ton tartar, ton tataki, majonezë pikante, spec djegës)

1500L


Guakamole Roll

(karkaleca tempura, mango, guacamole, barishte, teriyaki të skuqur)

1600L


Rain Bow

(ton, salmoni, avokado, mango, filadelfia, havjar)

1500L


Tris Roll

(ton, salmon, avokado, levrek, avokado, fjongo, bonzu, havjar)

1500L


Deep Fride

(tartare, salmon, filadelfia, fëstëk, lajthi krokante, teriyaki)

1600L


Crispy

(tartar, salmon, levrek, oktapod) 8cp

1500L


Miks Rrapos

(Rrapos roll, ton, tataki, rainbow, spicy roll, California roll, Temaki 2, nigir 6, komiru 2, wakome, sashimi)

1400L