Restoranti në hotel shërben specialitete tradicionale shqiptare dhe ndërkombëtare.
I udhëhequr nga Chef de Micheal Martin, Restoranti shquhet për kuzhinën e tij të shkëlqyer dhe ambientin unik. Dhoma e mrekullueshme e ngrënies përmban tre kuzhina në studio të hapura, duke ju lejuar të shijoni pamjet dhe tingujt e artit të kuzhinës në shfaqje. Menuja tregon ndikime tradicionale dhe ndërkombëtare, me një përzgjedhje joshëse të pjatave klasike të preferuara dhe kreative që mund të provoni.
Hapur për të gjithë të ftuarit
I udhëhequr nga Chef de Micheal Martin, Restoranti shquhet për kuzhinën e tij të shkëlqyer dhe ambientin unik. Dhoma e mrekullueshme e ngrënies përmban tre kuzhina në studio të hapura, duke ju lejuar të shijoni pamjet dhe tingujt e artit të kuzhinës në shfaqje. Menuja tregon ndikime tradicionale dhe ndërkombëtare, me një përzgjedhje joshëse të pjatave klasike të preferuara dhe kreative që mund të provoni.
(karkaleca, filadelfia, avokado, fjongo, majonezë, pikante, havjar, pjatë tradicionale)
(mango, dardhë, brokoli të grirë, krem avokado, limon condita, teriyaki)
(surimi, mango, karkaleca të pjekura, havjar, majonezë pikante, teriyaki)
(karkaleca tempura, avokado, mango, Philadelphia, salmon i pjekur, majonezë pikante, piper pikant, havjar)
(salmon, avokado, majonezë pikante, wakame, vezë salmon, ar)
(ton tartar, ton tataki, majonezë pikante, spec djegës)
(karkaleca tempura, mango, guacamole, barishte, teriyaki të skuqur)
(ton, salmoni, avokado, mango, filadelfia, havjar)
(ton, salmon, avokado, levrek, avokado, fjongo, bonzu, havjar)
(tartare, salmon, filadelfia, fëstëk, lajthi krokante, teriyaki)
(tartar, salmon, levrek, oktapod) 8cp
(Rrapos roll, ton, tataki, rainbow, spicy roll, California roll, Temaki 2, nigir 6, komiru 2, wakome, sashimi)